top of page

MICROSOFT CONSULTANCY & SUPPORT IN ÉÉN

Voor een opgeruimde licentiehuishouding en een geoptimaliseerde cloud omgeving.

AZOLUTION

Onafhankelijke Microsoft experts

Wij zijn Azolution. Een groep Microsoft experts die het anders doen. Wij zijn namelijk niet gedreven door commissies van vendoren. Wij willen écht waarde toevoegen. Het verschil maken. Organisaties verder helpen. Want dat is op termijn het meeste waard.

image00002.png

CONSULTANCY

Advies op basis van heldere data

Wij geven je eerlijke inzichten. Ja, soms doen die pijn. Maar daardoor heb je wél een realistisch beeld van je IT omgeving. Daarmee kun je weer controle over je digitale ecosysteem krijgen en uiteindelijk ook flink wat kosten besparen.  

TRANSPARANT

We werken volledig transparant. We schetsen de situatie zoals ‘ie is. Niet mooier of slechter. We vertellen je precies hoe je ervoor staat, zodat je weet wat je kunt verwachten en nooit voor verrassingen komt te staan. Wel zo fijn.

ERVARING

We beschikken over een team van ex-Microsoft onderhandelaars. We weten dus hoe het spelletje gespeeld wordt. Wat de marges zijn. Welke opties je allemaal hebt. Daarmee ben je altijd verzekerd van de beste deal voor jouw organisatie.

SNEL & EFFICIENT

Je eigen IT-personeel is niet dagelijks bezig met cloudoptimalisatie, contractonderhandelingen en licentiebeheer. Wij wel. We werken dus vaak sneller, efficiënter en zien ook nét even wat meer dan je eigen afdeling.

100% ONAFHANKELIJK

Geen achterkamertjespolitiek. We werken niet samen met Microsoft vendoren en profiteren ook niet van de deal die je sluit. Op geen enkele manier. Want alleen zo kunnen we je echt het beste advies geven. Daar zijn we van overtuigd.

ONZE BELOFTE

Ook samenwerken?


We leveren meer op dan we kosten. Dat verzekeren we je.

 

En anders factureren we niet. Punt uit.

Microsoft_Azure.png

Microsoft

Azure

Microsoft.png
Microsoft_365.png

Microsoft

365

Microsoft_Office.png

Microsoft

Audit

Microsoft

Negotiations

bottom of page