top of page

 MICROSOFT CLOUD OPTIMALISATIE

Met cloud optimalisatie breng je je IT budget en behoeften op één lijn. Voor een slimme cloudomgeving met maximale prestaties tegen minimale kosten.

100% EFFICIËNTER

Cloud is de toekomst. Het is flexibeler, efficiënter en vaak ook een stuk goedkoper dan je oude datacenter. Maar daarvoor moet je je cloudomgeving natuurlijk wel correct inrichten. Wij helpen je daarbij.

ONNODIG HOGE KOSTEN

Het beheren van een eigen datacenter of lokale server kost geld. Veel geld. Daarom ga je naar de cloud. Maar er is een grote kans dat je cloudomgeving niet meteen goed staat ingesteld. Dat kost dan net zo veel. Of zelfs meer.

CLOUD OPTIMALISATIE

Met cloud optimalisatie analyseren we je gehele systeem. We checken wat je wel en niet nodig hebt en kijken waar de kansen voor besparingen liggen. Daardoor betaal je straks alleen voor wat je gebruikt. Zo bespaar je wél.

VAN INZICHT NAAR BESPARING

Alleen inzicht is niet genoeg. Daarom vertalen we dat inzicht ook meteen naar concrete besparingen in jouw unieke situatie. Wel zo fijn.

NAADLOZE AFSTEMMING

Door al je resources af te stemmen op de nodige licentiëring en configuraties weet je zeker dat je cloudomgeving altijd efficiënt gebruikt wordt. Zo kunnen je eigen specialisten gewoon weer hun werk doen in plaats van eindeloos data te verzamelen.

WIJ ZIJN AZOLUTION

Onze cloud-minded professionals weten altijd de perfecte balans te vinden tussen beveiliging, compliance, prestaties en kosten. Niet eenmalig, maar continu. Want de cloud is dynamisch. En met Azolution ben je altijd in control.

We leveren meer op dan we kosten.
Dat verzekeren we je.

En anders factureren we niet. Punt uit.

bottom of page