top of page

MICROSOFT
TRUE-UP

Bij de jaarlijkse Microsoft True-Up moet je alle wijzigingen in licenties, apparaten en gebruikers checken en doorgeven. Maar doe je dat wel goed?

EFFICIËNT LICENTIEBEHEER

Een groot deel van je IT budget gaat op aan licenties. Het is dus slim om daar regelmatig te kijken. Want ook jouw licentiebeheer kan vast een stukje efficiënter.

LICENTIEPOSITIE ONTDEKKEN

De IT behoeften in je organisatie veranderen continu. In een jaarlijks Microsoft True-Up rapport zetten wij al die veranderingen voor je op een rijtje. Daarmee weet je precies wat je licentiepositie is en waar je aan toe bent. Ieder jaar opnieuw.

CONTRACTONDERHANDELINGEN

Een jaarrapport is belangrijk. Om compliant te zijn, maar ook om te kijken waar je organisatie komend jaar behoefte aan heeft. Want door te anticiperen kun je straks een betere deal sluiten bij de contractonderhandelingen.

MICROSOFT TRUE-UP ONDERSTEUNING

True-Ups kosten tijd. Veel tijd. Gelukkig hebben wij de ervaring, know-how én tools om snel volledige jaarrapporten te creëren. Zo ontlasten we jouw IT personeel.

EXTRA KOSTENBESPARINGEN

Met de juiste cijfers kunnen we ook de licentiehuishouding optimaliseren. Dat maakt de jaarlijkse Microsoft True-Up het perfecte moment om te kijken waar budgetten slimmer gespendeerd kunnen worden. Ook mooi meegenomen.

OPTIMALE LICENTIEHUISHOUDING

Ga goed voorbereid die True-Up tegemoet met de jaarrapportages van Azolution. Correct, volledig én op tijd binnen bij Microsoft. Daarmee weet je zeker dat je licentiehuishouding altijd optimaal staat ingericht. Ook bij officiële license audits.

We leveren meer op dan we kosten.
Dat verzekeren we je.

En anders factureren we niet. Punt uit.

bottom of page