top of page

MICROSOFT
AUDIT DEFENSE

Microsoft laat regelmatig onverwachte compliance checks uitvoeren. Met onze Microsoft audit defense kom je die reviews probleemloos door.

VAN A TOT Z

Met Azolution heb je continu je eigen digitale commando bij de hand. Tijdens het gehele proces. Ondersteuning van A tot Z. It’s in our name.

DE BESTE STRATEGIE

Met een grondig intern onderzoek ontdekken we precies wat je effectieve licentiepositie is. Waar je licenties te kort komt en waar je overtollige licenties hebt. Dat vormt de basis van je strategie als die een brief van Microsoft op de mat valt.

FEILLOZE ARGUMENTATIE

Op basis van onze diepgaande kennis en een uitgebreide dataverzameling leveren we een omvangrijk rapport met al het technische bewijsmateriaal dat je nodig hebt voor een goede Microsoft audit defense. Succes verzekerd.

VOOR OPTIMAAL RESULTAAT

Analyseren en beoordelen is één, verdedigen een tweede. Daarom helpen onze experts je ook het beste schikkingsvoorstel uit te onderhandelen als dat nodig is.

MINIMALE RISICO’S

Het eerlijke verhaal: 100% compliance is vaak onmogelijk. Maar met een slimme Microsoft audit defense kunnen we natuurlijk wel je risico’s zoveel mogelijk beperken en die hoge boetes voorkomen. Dat is het dubbel en dwars waard. Zeker weten.

RUIME ERVARING 

Auditprocessen zijn complex, langdradig en vanwege de mogelijke boetes soms ook behoorlijk stressvol. Gelukkig hebben wij al heel wat reviews meegemaakt. We weten dus precies waar je op moet letten - en hoe je je het best kunt verdedigen. 

We leveren meer op dan we kosten.
Dat verzekeren we je.

En anders factureren we niet. Punt uit.

bottom of page