top of page

MICROSOFT CONTRACT-ONDERHANDELINGEN

Wij helpen organisaties Microsoft contractonderhandelingen te voeren. Slim en onafhankelijk. Voor contracten met de beste prijs en voorwaarden.

INZICHT IS KEY

Inzicht in de licentiepositie van je organisatie is cruciaal. Wat heb je nu lopen? Wat kan weg? En wat heb je straks écht nodig? Met die eigen cijfers sta je sterker tijdens de onderhandelingen. Veel sterker.

ONDERSTEUNING & SECOND OPINION

Met inzichten in je organisatie én in de markt ondersteunen we je tijdens de contractonderhandelingen. We ontwikkelen de slimste onderhandelingsstrategie of benchmarken je huidige deal om te kijken waar het beter kan.

CONTRACTONDERHANDELINGEN VOEREN

Of laat die Microsoft contractonderhandelingen helemaal over aan een pro. We zitten graag namens jouw organisatie aan de onderhandelingstafel. Zo kun jij je gewoon weer focussen op je bedrijf én ben je verzekerd van de beste deal. Altijd.

DUURZAAM RESULTAAT

Prijs is belangrijk, maar we zorgen vooral voor een overeenkomst met flexibiliteit en de maximale waarde voor je organisatie. Nu en in de toekomst. 

ERVAREN EXPERTS

Bij Azolution werken we met ex-Microsoft contractonderhandaren. Handig, want daardoor kennen we de gebruikte trucjes. De marges. De mogelijke kortingen. Met die ervaring weten we de beste deal uit het vuur te slepen. Iedere keer opnieuw.

100% ONAFHANKELIJK

Wij zijn geen Wc-eend. Wij hebben geen stiekeme partnerships met Microsoft vendoren. We werken 100% onafhankelijk en transparant. Want alleen zo realiseren we écht de meest gunstige contractvoorwaarden. Ook in jouw situatie. 

We leveren meer op dan we kosten.
Dat verzekeren we je.

En anders factureren we niet. Punt uit.

bottom of page